แคปชั่นอวยพรวันเกิดแฟน แคปชั่นวันเกิดแฟน ความหมายดี ๆ ภาษาอังกฤษ

แคปชั่นอวยพรวันเกิดแฟน แคปชั่นวันเกิดแฟน ความหมายดี ๆ ภาษาอังกฤษ

จะบอกแค่ Happy Birthday มันก็ธรรมดาไปรึเปล่า นี่วันเกิดแฟนทั้งทีนะ ใครที่กำลังหาแคปชั่นหรือคำคมดี ๆอวยพรวันเกิดแฟน ภาษาอังกฤษ ซึ้ง ๆ มาดูทางนี้ เราเตรียมไว้ให้แล้ว แคปชั่นอวยพรวันเกิดแฟน ที่มีทั้งแบบกวน ๆ และหวาน ๆ เอาโพสต์สุขสันต์วันเกิดแฟนบนโซเชียล รับรองโดนใจแน่นอน

คำอวยพรวันเกิดแฟนความหมายดี ๆ

I love you on your birthday, and every day, now and forever.
ฉันรักเธอในวันเกิดของเธอ และในทุกๆ วัน ตอนนี้ และตลอดไป

You’re something special. I wouldn’t mind growing old with you. Happy Birthday.
เธอคือสิ่งที่พิเศษ ฉันไม่รังเกียจหรอกนะที่จะเติบโตไปกับเธอ สุขสันต์วันเกิดนะ

I wish I could somehow love you even more on your birthday, but I’m all tapped out. You already have every last bit of my heart.
ฉันได้แต่หวังว่าจะรักเธอมากขึ้นอีกในวันเกิดของเธอ แต่ฉันถูกเคาะมันออกมาหมดแล้ว เธอมีหัวใจของฉันทั้งหมด ในทุกเศษเสี่ยวสุดท้ายไปแล้วล่ะ

Thanks for being born, sweetie. You make the world a better place, and you make my world complete.
ขอบคุณที่เกิดมานะที่รัก เธอทำให้โลกใบนี้เป็นที่ที่น่าอยู่ และทำให้โลกของฉันสมบูรณ์แบบ

Happy birthday to my special man! Meeting you was the most wonderful thing that has happened to me in life!
สุขสันต์วันเกิดนะผู้ชายที่พิเศษสำหรับฉัน การได้พบเธอเป็นสิ่งที่มหัศจรรย์ที่สุดเท่าที่เคยเกิดขึ้นในชีวิตฉันเลย

You are a special person for me. So, you are going to receive a special place in my heart and special wishes for Birthday as a boyfriend. Happy Birthday
เธอคือคนพิเศษของฉัน ดังนั้นเธอจะได้รับพื้นที่สุดพิเศษในใจฉันและคำอวยพรวันเกิดสุดพิเศษในฐานะคนรัก สุขสันต์วันเกิดนะ

You give me the joy, love, and light in my life. I hope you have the happiest and craziest Birthday ever.
เธอได้มอบความสุข ความรัก และแสงสว่างให้กับชีวิตของฉัน ฉันหวังว่าเธอจะมีวันเกิดที่สุขและสุดไปเลยนะ

Sending you an ocean of love on your special day, sweetheart! May your birthday be as cool and cheerful as you are!
ฉันได้ส่งมหาสมุทรแห่งรักไปให้เธอในวันพิเศษนะที่รัก ขอให้วันเกิดของเธอเป็นวันที่สดใสและร่าเริงเหมือนกับเธอนะ

Your arms are like my home, where I get the peace and strength to live. Happy Birthday to the person who is full of comfort.
อ้อมแขนของเธอเปรียบเสมือนบ้านของฉัน ฉันได้มีชีวิตอยู่อย่างสงบสุขและแข็งแกร่ง สุขสันต์วันเกิดนะ คนที่เต็มไปด้วยความสุขสบายให้กับฉัน

If it’s true that nothing lasts forever, then I’ll be your nothing so I can be with you forever. Happy birthday, baby.
หากมันเป็นความจริงที่ว่า “ไม่มีอะไรคงอยู่ตลอดไป” ฉันก็จะขอเป็น “ไม่มีอะไร” ของเธอแล้วกันนะ เพื่อที่ฉันจะได้คงอยู่กับเธอตลอดไปไง สุขสันต์วันเกิดนะที่รัก

If wishes were rose flowers, then I would be the proud owner of a beautiful garden just to wish you a very prosperous birthday. Happy Birthday, my love.
หากคำอวยพรเป็นดั่งดอกกุหลาบ ฉันก็จะเป็นเจ้าของสวนกุหลาบสวยๆอย่างภาคภูมิใจ เพื่อที่จะได้อวยพรเธอให้มีความสุขมากๆไง สุขสันต์วันเกิดนะที่รัก

When you hold me, I feel like I am home, so safe and warm inside. Happy birthday to the man that I love with all my heart!
เมื่อเธอกอดฉัน ฉันรู้สึกเหมือนได้อยู่ในบ้านที่ปลอดภัยและอบอุ่น สุขสันต์วันเกิดนะผู้ชายที่ฉันรักหมดใจ

From the moment I saw you, I was intrigued by your smile and handsome charm. Now it is your special day, and I want you to know I am still head-over-heels.
ตั้งแต่ตอนที่ฉันเห็นเธอ ฉันรู้สึกทึ่งกับรอยยิ้มและเสน่ห์ของเธอ และวันนี้คือวันพิเศษของเธอ ฉันจึงอยากให้เธอรู้ว่าฉันรักเธออย่างหัวปักหัวปำสุดๆ

Your smile, love, and laugh make me live my life more happily. Thanks for all the support you gave me in my life. Happy Birthday to my superhero.
รอยยิ้ม ความรัก และเสียงหัวเราะของเธอทำให้ฉันใช้ชีวิตอย่างมีความสุขมากขึ้น ขอบคุณสำหรับการสนับสนุนที่เธอมอบให้ในชีวิตนะ สุขสันต์วันเกิดซูเปอร์ฮี่โร่ของฉัน

Let our deep love give us so much warmth that cold and lonely passes easily. I am always for you and you are always for me. Happy Birthday! Stay Blessed!
ขอให้ความรักอันลึกซึ้งของเรามอบความอบอุ่นให้ความหนาวเหน็บและความเหงาผ่านไปอย่างง่ายดาย ฉันอยู่เคียงข้างเธอเสมอและเธออยู่เคียงข้างฉันเสมอ สุขสันวันเกิด ขอให้มีความสุขนะ

I wish I could shout through the whole universe just to announce that a special person was born today. Happy Birthday
ฉันหวังว่าฉันจะสามารถตะโกนออกไปให้ก้องทั้งจักรวาลเพื่อที่จะบอกว่าวันนี้เป็นวันเกิดของคนพิเศษ สุขสันต์วันเกิดนะ

My life has been a fairy tale since you rode up on your white horse to rescue me from my loneliness. I love you so very much. Wishing you the best on your birthday and life afterward.
ชีวิตของฉันเหมือนดั่งเทพนิยายตั้งแต่เธอขี่ม้าขาวมาช่วยฉันจากความเหงา ฉันรักเธอมากๆนะ ขอให้เธอมีวันเกิดและชีวิตหลังจากนี้ที่ดี

Since you came into my life, I have been a different person. I don’t know what I would have done without you. Happy Birthday, my love.
ตั้งแต่เธอเข้ามาในชีวิตของฉัน ฉันไม่เหมือนคนเดิมอีกต่อไป ฉันไม่รู้เลยว่าฉันจะทำอย่างไรหากไม่มีเธอ สุขสันต์วันเกิดนะที่รัก

You stole my heart, but I’ll let you keep it. Being with you is the best feeling ever. Happy birthday, my love.
เธอขโมยหัวใจฉันไป แต่ฉันจะให้เธอเก็บมันไว้นะ การได้อยู่กับเธอคือความรู้สึกที่ดีที่สุดเลย สุขสันต์วันเกิดนะที่รัก

แคปชั่นอวยพรวันเกิดแฟน ภาษาอังกฤษ แบบยาวๆ

May your birthday bring you as much happiness as you bring me.
ขอให้วันเกิดของเธอเป็นวันที่เธอมีความสุข เหมือนดั่งที่เธอนำความสุขมาสู่ชีวิตฉัน

To my dear boyfriend, I hope this turns out to be the best birthday ever. Have a wonderful year to come.
ถึง แฟนที่รักของฉัน ฉันหวังว่ามันจะเป็นวันเกิดที่ดีที่สุดนะ ขอให้ปีที่จะมาถึงนี้เป็นปีที่ดีนะ

The best gifts I could offer you are my presence and companionship. You are yet to experience the full extent of my love for you. Happy birthday.
ของขวัญที่ดีที่สุดที่ฉันจะมอบให้กับเธอ คือฉันจะอยู่เคียงข้างเธอและเป็นเพื่อนกับเธอ เธอยังไม่ได้สัมผัสความรักที่ฉันมีต่อเธออย่างเต็มที่เลย สุขสันต์วันเกิดนะ

I couldn’t afford a car for your birthday, but when it comes to boyfriends, you are a Cadillac.
แม้ฉันจะไม่สามารถซื้อรถให้เธอในวันเกิดได้ แต่สำหรับแฟนของฉันคนนี้แล้ว เธอเป็นดั่งรถคาดิลแลคเลยนะ

The day I met you was the happiest day of my life. You have been so wonderful to me, and I love you so much. I wish you the very best on your birthday.
วันที่ฉันได้พบเธอ มันคือวันที่ฉันมีความสุขที่สุดในชีวิตเลย เธอวิเศษมากสำหรับฉัน และฉันก็รักเธอมาก ฉันขอให้มีแต่สิ่งที่ดีที่สุดในวันเกิดของเธอนะ

You are the man of my dreams, and I am so lucky to have found you. I want to shower you with hugs and kisses today. I love you so much. Happy Birthday!
เธอคือชายในฝันของฉัน และฉันก็รู้สึกโชคดีมากที่ได้พบเธอ ฉันอยากจะอาบเธอด้วยอ้อมกอดและรอยจูบในวันนี้จริงๆ ฉันรักเธอมากๆ สุขสันต์วันเกิดนะ

It is rare to find someone who is perfect for you. I am so happy that you came into my life. I wish you the best on your birthday, and every day after that. I love you.
มันเป็นเรื่องยากมากที่เราจะเจอคนที่เพอร์เฟคสำหรับเรา ฉันมีความสุขมากๆ ที่เธอเข้ามาในชีวิต ฉันขอให้มีแต่สิ่งที่ดีที่สุดในวันเกิดของเธอและในทุกๆ วันหลังจากนี้ ฉันรักเธอนะ

On your birthday, I want you to know just how wonderful you are and how happy I am to have you in my life. I want to be with you always. Happy Birthday.
ในวันเกิดของเธอ ฉันอยากให้เธอรู้ว่าเธอวิเศษแค่ไหนและฉันมีความสุขเพียงใดที่มีเธอในชีวิต ฉันอยากอยู่กับเธอเสมอ สุขสันต์วันเกิดนะ

Ever since you showed up, things became brighter and happier. You are the man that I love, and I cannot imagine being without you. Happy Birthday.
ตั้งแต่เธอปรากฏตัวเข้ามา สิ่งต่างๆ ก็สดใสและมีความสุขขึ้น เธอคือชายที่ฉันรัก และฉันก็นึกภาพตอนไม่มีเธอไม่ออกเลย สุขสันต์วันเกิดนะ

You’re my strength when I’m weak, my water when I’m thirsty, my blanket during cold times, and my light during darkness. Happy birthday my love.
เธอคือความแข็งแกร่งเมื่อฉันอ่อนแอ คือน้ำเมื่อฉันกระหาย คือผ้าห่มในวันที่หนาวเหน็บ และคือแสงสว่างในวันที่มืดมิด สุขสันต์วันเกิดนะที่รัก

You are my dream guy, the ultimate fantasy, and I want to make your birthday all you deserve.
เธอคือชายในฝันของฉัน ที่สุดของเรื่องราวแฟนตาซี และฉันก็อยากให้ทุกสิ่งที่เธอปรารถนาในวันเกิดของเธอ

Your Birthday is such a special day in my life- almost as special as you are to me. Happy Birthday!
วันเกิดของเธอถือเป็นวันที่พิเศษในชีวิตของฉัน เหมือนที่เธอเป็นคนพิเศษสำหรับฉันนั่นไง สุขสันต์วันเกิดนะ

Thinking of you with love on your birthday and wishing you everything that brings you happiness today and always. Happy Birthday
คิดถึงเธอด้วยความรักในวันเกิดของเธอ และอวยพรให้ทุกสิ่งนำพาความสุขมาให้เธอในวันนี้และตลอดไป สุขสันต์วันเกิดนะ

Caring, loving, generous, kind, amazing… Words fall short to describe you! Wishing a very Happy Birthday to the ‘most perfect guy’ ever!
ความห่วงใย ความรัก ความเอื้อเฟื้อเผื่อแผ่ ความใจดี ความอัศจรรย์…คำเหล่านี้ดูสั้นไปที่จะบรรยายถึงเธอ ขอให้เธอมีความสุขในวันเกิดนะ ผู้ชายที่เพอร์เฟคที่สุด

Happy Birthday to the Prince Charming of my life. Today, I’d like you to know that you are the most special person in my life and will always be so. May you be blessed with infinite love and happiness.
สุขสันต์วันเกิดนะ เจ้าชายในชีวิตของเธอ วันนี้ฉันอยากให้เธอรู้ว่าเธอคือคนที่พิเศษที่สุดในชีวิตของฉันและก็จะเป็นแบบนี้ตลอดไป ขอให้เธอได้รับความรักและความสุขแบบไม่มีที่สิ้นสุดเลย

If there is one reason for me to thank God the most, then it is for your birth! Thanks for coming into this world and into my life. Happy birthday.
หากว่ามันจะมีหนึ่งเหตุผลที่ฉันจะขอบคุณพระเจ้า มันคงเป็นวันเกิดของเธอ ขอบคุณที่มีเธออยู่บนโลกใบนี้และในชีวิตของฉัน สุขสันต์วันเกิดนะ

Words cannot be enough to tell you what you are to me. Thank you for loving me the way you do. I’m really lucky to have found love in someone like you. Happy Birthday.
คำพูดไม่อาจเพียงพอที่จะบอกได้ว่าเธอเป็นอย่างไรสำหรับฉัน ขอบคุณที่รักฉันในแบบของเธอ ฉันโชคดีมากๆ ที่ได้พบความรักในเธอ สุขสันต์วันเกิดนะ

I’m so glad you came into the world, and I’m even more glad you came into my world. Happy Birthday, sweetheart.
ฉันดีใจมากๆ ที่มีเธอบนโลกใบนี้ แล้วฉันก็ดีใจยิ่งกว่าที่เธอเข้ามาในโลกของฉัน สุขสันต์วันเกิดนะที่รัก

Happy Birthday to a man who is the frosting on my cake, the flame on my candles, and the helium in my balloon.
สุขสันต์วันเกิดนะ ชายผู้เป็นดั่งเปลือกน้ำตาลบนเค้กของฉัน เปลวไฟบนเทียนของฉัน และฮีเลียมในลูกโป่งของฉัน

I wanted to give you all my love for your birthday, but there’s no box big enough to hold it.
ฉันอยากจะมอบความรักทั้งหมดของฉันให้เธอในวันเกิด แต่มันกลับไม่มีกล่องที่ใหญ่พอจะใส่ความรักทั้งหมดของฉันได้เลย

Happy Birthday to someone who’s twice as sweet as any birthday cake.
สุขสันต์วันเกิดนะ คนที่หวานเป็นสองเท่าของเค้กวันเกิด

อวยพรวันเกิดแฟนแบบกวน ๆ

Loving you is not always easy, but eating this birthday cake will be. Wishing you a great birthday!
การรักคุณไม่ใช่เรื่องง่าย แต่การกินเค้กวันเกิดนี้มันง่ายแน่นอน ขอให้เป็นวันเกิดที่ดี!

Happy birthday to my special man! Meeting you was the most wonderful thing that has happened to me in life!
สุขสันต์วันเกิดคนพิเศษของฉัน! การได้พบคุณเป็นสิ่งที่วิเศษที่สุดที่เกิดขึ้นกับฉันในชีวิต!

Thank you for being the man that I can always count on. HBD my love!
ขอบคุณที่เป็นผู้ชายที่ฉันไว้ใจได้เสมอ HBD ที่รัก!

Happy birthday. I am not here for you; I am here for your cake.
สุขสันต์วันเกิด ฉันไม่ได้อยู่ที่นี่เพื่อคุณ ฉันอยู่ที่นี่เพื่อเค้กของคุณ 5555

Happy birthday to the best boyfriend ever!
สุขสันต์วันเกิดแฟนที่ดีที่สุดตลอดกาล!

Happy Birthday to the man who makes my blood pressure rise. Love you always!
สุขสันต์วันเกิดให้กับผู้ชายที่ทำให้ความดันของฉันสูงขึ้น รักคุณตลอดไป!

Happy Birthday, Baby! Today you have one more wrinkle to hate.
สุขสันต์วันเกิดนะที่รัก! วันนี้คุณมีอีกหนึ่งริ้วรอยที่เกลียดเพิ่มขึ้นแล้วนะ

Happy birthday from your last and only girlfriend!
สุขสันต์วันเกิดจากแฟนคนสุดท้ายและคนเดียวของคุณ!

Happy birthday, love. Do I need to buy you a gift when you have got me?
สุขสันต์วันเกิดนะที่รัก ฉันต้องซื้อของขวัญให้คุณไหม ในเมื่อคุณมีฉันอยู่แล้ว

Happy Birthday to the guy who has been always my heartbeat, not my heartbreak. Stay Happy always!
สุขสันต์วันเกิดให้กับผู้ชายที่ทำให้หัวใจฉันเต้นตลอดเวลา ไม่ใช่อกหัก มีความสุขเสมอนะ!